Aanbod

Stresstelijf”

We beginnen met een kennismakingsgesprek van een uur op de Tafelbergheide. Terwijl we wandelen in de natuur bespreken we jouw vragen en stressklachten.

Wil je na deze vlinderwandeling verder ingaan op het begrijpen en oplossen van jouw klachten dan kan ik je het “stresstelijf” programma aanbevelen.

Door dit coachprogramma krijg je inzicht hoe je klachten zijn ontstaan. Je leert ermee omgaan en wat je er aan kunt doen om stressklachten te voorkomen.

Het coachtraject is opgebouwd uit 3 wandelingen van 1,5 uur en een creatieve oefening, zoals boetseren, schilderen of een collage maken. En verder, een aantal speciaal op jouw situatie gerichte schriftelijke opdrachten om thuis uit te werken. Om het programma “stresstelijf” compleet te maken, gaan we ook in op jouw voedings- en bewegingspatroon.

Ontdekkingsreis”

Dit coachtraject begint ook met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een uur op de Tafelbergheide. De “ontdekkingsreis” helpt je met (her)ontdekken van jou wensen op leef- en werkgebied.

smal  pad over waterHet programma bestaat uit drie wandelingen van 1,5 uur in wisselende natuurgebieden. Naast de wandelingen maken we ook gebruik van creatieve- en schriftelijke opdrachten om jouw drijfveren, overtuigingen, interesses, kernkwaliteiten en valkuilen te vinden. We gaan op zoek naar nieuwe mogelijkheden, uitdagingen, talenten en vaardigheden. Waar droom je van, wat wil je wel en wat niet? Wat motiveert je, waar wil je je voor inzetten en wat zijn jouw waarden? Ook word je je bewust van eventuele belemmeringen teneinde een goede keus te kunnen maken.

Jouw ontdekkingen zullen ook een leidraad kunnen zijn bij het samenstellen van een CV en bij het solliciteren naar een andere functie of werk.

Heb je even”

Een moment voor jezelf om te praten over hetgeen je dwars zit, tijdens een eenmalige wandeling van 2 uur in de omgeving van de Tafelbergheide.

Ik bied je mijn luisterend oor en stel vragen waardoor het voor jou makkelijker wordt om alles eens op een rijtje te zetten. Wandelen en je verhaal doen; het lucht op door de volledige ruimte die je krijgt om te vertellen.

TARIEVEN

Kennismakingsgesprek             € 25,-
“Stresstelijf”programma           € 350,-
“Ontdekkingsreis”                        € 350,-
“Heb je even”                                   € 50,-

Bovenstaande tarieven zijn inclusief 21% B.T.W.