Voor wie

Voor iedereen die over zijn grenzen gaat door een overvolle sociale agenda, een druk privéleven, een veeleisende baan, perfect wil zijn, voor iedereen klaar wil staan en altijd altijd aardig is.

Door ingrijpende gebeurtenissen zoals ontslag, verhuizing of het overlijden van iemand die je lief is, kan bij jou de spanning nog hoger oplopen. Overspannenheid of een burnout liggen op de loer.

IMG_1460

Die mensen wil ik vragen; hoe gaat het met je?

Pieker je veel, heb je last van slapeloosheid, hyperventilatie, migraine of pijnlijke schouders en ben je snel vermoeid? Of kan je je niet meer ontspannen, doet je nek of rug pijn en heb je weinig energie?

Heb je het gevoel dat je overal verantwoordelijk voor bent en tegelijkertijd tekort schiet? Vind je het moeilijk nee te zeggen en zie je overal tegen op?

Mensen met stressklachten zijn geen slapjanussen, het zijn juist doorzetters, degenen die verantwoordelijkheid nemen. Zij raken uit balans doordat ze te weinig aan zichzelf toekomen. Neem jij wel eens tijd voor jezelf?

Blijf niet hangen in een situatie waar je niet blij van wordt. Het beste wat je kan doen is investeren in jezelf. En daarom, aan jou de keus. Je kan samen met mij op pad om inzicht te krijgen waar jouw klachten vandaan komen. En misschien wil je ook ontdekken wat je wilt, wat mogelijk is en wat goed bij je past.