Wie ben ik

Adelheid van der VeenIk ben oprecht geïnteresseerd in mensen en daar ga ik graag mee in gesprek. Ik kan goed luisteren, doorvragen, analyseren en meedenken. Het geeft mij veel voldoening als ik een bijdrage kan leveren, waardoor mensen weer met plezier leven en werken.

Ook ik heb een periode problemen gehad om de vele taken, sociale contacten en hormonale schommelingen de baas te blijven. Ik wilde tenslotte een goede moeder, partner en werknemer zijn. Het buiten lopen door weer en wind gaf mij de ruimte die ik nodig had om de stress aan te kunnen.

Mijn eigen ervaringen en mijn neiging om te willen leren, zorgden ervoor dat ik op “ontdekkingsreis” ging. Ik heb de opleidingen voor reïntegratie-en stressconsulent gevolgd. Daarnaast heb ik allerlei cursussen gedaan, veel gelezen en veel mensen begeleid.

Tijdens een cursus wandelcoaching kreeg ik het geweldige idee om hier mijn werk van te maken.

Ik heb zelf mogen ervaren dat door het ontbreken van de vier muren letterlijk ruimte ontstaat om vrijuit te praten. Wandelen in de natuur stimuleert creativiteit en je komt eerder tot de kern door het werken met associaties en metaforen. Het maakt je bewust van datgene waar je mee worstelt en wat je wil veranderen. Daarnaast heb ik ook ontdekt dat schrijven en het werken met vormen en beelden (bijvoorbeeld een collage) fijne hulpmiddelen zijn om te gebruiken tijdens coachen.

Je begrijpt nu waarschijnlijk wel dat ik vanuit mijn ervaring graag mensen met stressklachten help met Stappen Nemen. In mijn directe omgeving liggen natuurgebieden waar je heerlijk kan wandelen. Ik probeer je een stukje rust, ruimte en aandacht te bieden en help je de chaos in je hoofd op te ruimen.

Meer over mij weten? Kijk op LinkedIn