Wintersilhouetten

Dag allemaal,

Nog even op de valreep; er zijn nog enkele plekken vrij voor de workshop Wintersilhouetten op 1 februari a.s. georganiseerd door Leontine Smit en Adelheid van der Veen.

Ook al is het (nog) geen echte winter, er is genoeg te zien tijdens de wandeling in de natuur en je zal genoeg inspiratie opdoen om jouw eigen schilderij vorm te geven. Een goede reden om tijd voor jezelf te nemen en een frisse neus te halen.

21122010162

We verzamelen om 13.30 uur op de Oud Bussummerweg 12 te Huizen en starten om 13.45 uur met de wandeling in het bos. Bij terugkomst in het atelier van Leontine staat alles al klaar om aan de slag te gaan met kwast, doek en verf. En natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. De workshop duurt tot 16.30 uur.

Gun jezelf een paar uur ontspanning of kom gezellig samen met een vriend of vriendin. De kosten zijn € 29,50 p.p., inclusief het materiaal. Schildervaring is niet nodig en na afloop neem je naast een leuke ervaring, een schilderij mee naar huis.

Aanmelden kan via de mail tot en met zaterdag 30 januari a.s. info@leontinesmit.nl of bel 06-57575424.

Op maandag 18 april hebben we de lenteworkshop gepland.
Dus kan je niet op 1 februari, houd dan in ieder geval een plekje vrij in je agenda voor een vrolijke, creatieve ochtend in het voorjaar.

hartelijke groet,

Leontine (beeldend kunstenaar) www.leontinesmit.nl
Adelheid (stress- en wandelcoach) www.stappennemen.nl

unknown(1)